Mijn naam is Jolanda Dijk, sinds 2015 ben ik Allround nagelstyliste en hier ben ik erg trots op en ook dankbaar voor het vertrouwen dat mijn klanten in mij hebben.

 

Mijn salon heb ik uitgebreid naar een pedicure praktijk en daarom ben ik gediplomeerd pedicure sinds 2020.
Vanaf 2021 ben ik  Medisch pedicure.
U kunt bij mij terecht voor de reguliere voetzorg maar ook de medische behandeling van de diabetische voeten, reumatische voeten en overige risico voeten.

Ook specifieke (deel) behandelingen, zoals de behandeling van ingroeiende teennagels, likdoorns, overmatig eelt of kloven verwijderen, voer ik uit met de grootste zorg.
Ook zonder medische noodzaak verdienen uw voeten regelmatige zorg.

Dat ik medisch pedicure ben, wil niet zeggen dat u alleen voor medische voetzorg bij mij terecht kunt.
Daarnaast ben ik bevoegd om specialistische technieken toe te passen. Denkt u hierbij aan nagelregulatie (bij een ingroeiende nagel), nagelreparatie (bij een kapotte nagel), antidruktechnieken (bij pijnlijke drukplekken) en orthesiologie (bij standsafwijking/likdoorns tussen de tenen).

 

Ik sta positief in het leven en zie overal kansen, ik geniet van kleine dingen en ben ervan overtuigd dat je alles kunt bereiken, als je er maar voor gaat.
Plezier, positiviteit en persoonlijke groei zijn mijn drijfveren.
Neem eens een kijkje onder het kopje ‘ Behandelingen en prijzen  ’ om te zien wat ik voor u kan betekenen, of neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden!


Groeten van Jolanda